Sonos

Musikken i centrumsonos_416x212Man kan måske få det indtryk, at det med Sonos er teknikken, der skal være i centrum. Intet kunne dog være mere forkert. Sonos overlegne tekniske design og brugervenlige betjening tjener kun et formål: At sætte musikken i centrum. Det er musikken der handler om – og sådan vil det altid være.

Jo bedre en forstærker spiller og  jo nemmere det er at betjene sit anlæg, desto mere kan man nyde musikken.

Hemmeligheden er den lette betjening
Hemmeligheden ved Sonos er da også den legende lette betjening og det integrerede system. Man vil opleve, at man med et Sonos-anlæg har meget bedre overblik over de forskellige muligheder for at høre musik – og at man derfor også vil høre mere musik.

 

Withings

Inteligens på højt planwithings-vægt
Hvis du som os er vild med smarte gadgets, så tag et kig på Withings produkter. Vi er specielt vild med deres vægt. Efter opsætning – stiller du dig op på vægten når du vil, og så måler den vægt, fedt procent, BMI og puls. Du har derefter alt data i den smartphone – og kan efterfølgende se dine “op og nedture”.

De har også andre smarte ting – f.eks. en blodtryks måler, hos du også nemt til holde øje med dit blodtryk. De har også et ur, der holder øje med alt din aktivitet.