Fjernsupport 1 gang

20.00

Varekategori:

Beskrivelse

Køb en 1/2 times fjernsupport.

Med fjernsupport kan vi løse de fleste problemer på din computer. Vi kan fjerne virus, installere nyt software, fjerne software, hjælpe med print, scanning osv.

Har du evt. problemer med opsætning af et word dokument eller et excel regneark, så vil vi I de fleste tilfælde også kunne hjælpe med det.

Ideadata_logo-transperent

Urb. Cerros del aguila
Avd. Aguila Coronada 12
29650 Mijas
Phone: +34 951 230 250
DK nr: +45 32 220 250

Website: www.ideadata.dk
Email:      info(a)ideadata.dk

Kundeservice

Få vejledning vedr. køb af pc, etablering af internet og tv.
Få hjælp til din IP tv løsning også selvom du bruger en anden udbyder end vores.

Telefontid:

Mandag-fredag 10-18:00
Lørdag lukket

Kundebesøg på vores adr. efter aftale

Genvej fjernsupport:

Her har genvej til fjernsupport som vi bruger til vores kunder.

TeamViewer - Windows
TeamViewer - Mac

Nyhedsbrev:

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.
Vi sender max 12 om året, så du bliver ikke overdynget med mails.

Skriv din email og tryk på send.